TRENING REZULTATI KOLEDAR GALERIJA ROKOBORBA SPONZORJI DOMOV

 

Memorijal Darko Nišavić -Zrenjanin - /SRB/

27.05.2007

 

+

Reprezentanca SLO
Vodja,mednarodni sodnik, sekretar RZS Stanislav Šernek, Dejan Šernek 96 kg, Niko Horvat 84 kg, Timotej Trbulin 74 kg, trener Sedmak Mitja

Dejan Šernek - 96 kg

 

Timotej Trbulin - 5.mesto - 74 kg

 

Niko Horvat - 2.mesto - 84 kg
 

 

Dejan Šernek - 1.mesto - 96 kg

 

Dejan Šernek

 

Dejan v akciji

 

Mednarodni turnir v rokoborbi za mladince Zrenjanin 2007
 
Slovenska mladinska rokoborska reprezentanca se je udeležila mednarodnega turnirja za Memorial DARKA NIŠAVICA – DACOJA v Zrenjaninu. Na turnirju so nastopale naslednje reprezentance: Bolgarija, Izrael, Hrvaška, Srbija in Slovenija. Slovenski rokoborci so dosegli odlicne rezultate: najboljšo uvrstitev je dosegel v kategoriji do 96kg Dejan Šernek (clan rokoborskega društva Sobota). Premagal je vso konkurenco in osvojil 1. mesto. V prvem krogu je najprej premagal tekmovalca iz Srbije Pejovica z 3:1, v drugem krogu je bil boljši od Izraelca Sharovtskega z istim rezultatom 3: 1.
V dvoboju za prvo mesto pa je bil še prepriclivejši saj je premagal Jakovljevica (Srbija) z 3:0. Dejan je prejel tudi posebno nagrado za osvojitev 1. mesta v kategoriji 96kg v tej kategoriji je nastopal tudi Darko Nišavic.
Odlicno 2. mesto je dosegel Niko Horvat (clan ADSC Kverneland Ljutomer) v kategoriji do 84 kg . V prvem krogu je premagal tekmovalca iz Srbije Eremica z 3:0, v drugem krogu je bil boljši prav tako od tekmovalca iz Srbije Šašovica z 5:0, v finalnem dvoboju pa je izgubil z tesnim rezultatom 3:1 proti Hrvatu Šavuku.
Na turnirju je sodeloval tudi Timotej Trbulin(RK Slovenska Bistrica) in v kategoriji do 74 kg osvojil solidno 5. mesto. Treba je povedati, da je Timotej mlad tekmovalec in da v prihodnosti lahko na njega racunamo. Naslednji nastop caka mladinsko reprezentanco že naslednji vikend in sicer v Nemciji (Frankfurt Oder) za veliko nagrado Nemciji.
 
Stanislav Šernek
Sekretar Rokoborske zveze Slovenije